Rareş Bogdan, în emisiunea lui Denise Rifai: "Îmi dau lacrimile"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Rareş Bogdan a venit pentru prima oară în emisiunea lui Denise Rifai, care a luat locul emisiunii "Jocuri de Putere", prezentată de fostul jurnalist în ultimii ani de zile.

Rareş Bogdan nu şi-a putut ţine emoţiile în frâu când s-a văzut în vechiul său platou de filmare. Redăm, mai jos dialogul emoţionant dintre fostul jurnalist şi Denise Rifai:

"Rareş Bogdan: Nu am fost în unghiul ăsta de studio vreo şapte-opt ani. Îi salut pe toţi colegii mei şi îţi mulţumesc ţie pentru invitaţie.

Denise Rifai: Cu drag! E casa ta aici, Rareş.

Rareş Bogdan: Mulţumesc! E o mare bucurie dar am avut o emoţie grozavă când am intrat. Nu am întârziat. Mă aşteptau oameni aici, la intrare, am stat de vorbă cu ei. E emoţionant. Sunt seri în care mă uit şi îmi dau lacrimile pentru că au fost şapte ani de zile. Vin cu tot dragul.

Denise Rifai: Poate te plictiseşti de politică, Rareş Bogdan. Tu crezi că mi-e uşor cu statul ăsta, p-aci, nopţile, în locul tău? Eu tot sper că te plictiseşti.

Rareş Bogdan: Nu mă plictisesc, îmi place.

Denise Rifai: Niciodată să nu zici niciodată.

Rareş Bogdan: Vreau să fac ceva de acolo şi să vă sprijin şi pe voi, cu drag. E familia mea aici", a spus Rareş Bogdan, în emisiunea "Legile Puterii".

Înainte de interviu, producătorul emisiunii îi spunea în cască lui Denise Rifai că Rareş Bogdan a venit la timp. Un fapt rar, a glumit Rifai, care a dezvăluit că Rareş mai obişnuia să mai întârzie în emisiunea sa.

Numărul unu pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare a venit în emisiunea "Legile Puterii" pentru a vorbi despre strategia de campanie a liberalilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel