Rareş Bogdan, în emisiunea lui Denise Rifai: "Îmi dau lacrimile"

Andreea Cosma / 10 apr 2019, 22:36 Salveaza PDF Comentarii

Rareş Bogdan a venit pentru prima oară în emisiunea lui Denise Rifai, care a luat locul emisiunii "Jocuri de Putere", prezentată de fostul jurnalist în ultimii ani de zile.

Rareş Bogdan nu şi-a putut ţine emoţiile în frâu când s-a văzut în vechiul său platou de filmare. Redăm, mai jos dialogul emoţionant dintre fostul jurnalist şi Denise Rifai:

"Rareş Bogdan: Nu am fost în unghiul ăsta de studio vreo şapte-opt ani. Îi salut pe toţi colegii mei şi îţi mulţumesc ţie pentru invitaţie.

Denise Rifai: Cu drag! E casa ta aici, Rareş.

Rareş Bogdan: Mulţumesc! E o mare bucurie dar am avut o emoţie grozavă când am intrat. Nu am întârziat. Mă aşteptau oameni aici, la intrare, am stat de vorbă cu ei. E emoţionant. Sunt seri în care mă uit şi îmi dau lacrimile pentru că au fost şapte ani de zile. Vin cu tot dragul.

Denise Rifai: Poate te plictiseşti de politică, Rareş Bogdan. Tu crezi că mi-e uşor cu statul ăsta, p-aci, nopţile, în locul tău? Eu tot sper că te plictiseşti.

Rareş Bogdan: Nu mă plictisesc, îmi place.

Denise Rifai: Niciodată să nu zici niciodată.

Rareş Bogdan: Vreau să fac ceva de acolo şi să vă sprijin şi pe voi, cu drag. E familia mea aici", a spus Rareş Bogdan, în emisiunea "Legile Puterii".

Înainte de interviu, producătorul emisiunii îi spunea în cască lui Denise Rifai că Rareş Bogdan a venit la timp. Un fapt rar, a glumit Rifai, care a dezvăluit că Rareş mai obişnuia să mai întârzie în emisiunea sa.

Numărul unu pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare a venit în emisiunea "Legile Puterii" pentru a vorbi despre strategia de campanie a liberalilor.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 iun 2019, 17:37 in Știri
Horoscop, joi, 20 iunie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27