Rareş Bogdan: „Doar 1 la sută din românii veniţi în Diaspora nu au muncit cinstit”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rareş Bogdan a stârnit indignare în rândul românilor după ce a spus că aproape 10.000 de oameni din cei care s-au întors nu au muncit cinstit în Diaspora și că printre cei care s-au întors sunt prostituate, proxeneţi, cerşetori, tâlhari sau hoţi. La Marius Tucă Show a spus spus că este vorba de 1%.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a stârnit controverse în spaţiul public, după ce, la o emisiune TV a declarat că printre românii care au venit din Diaspora se numără şi prostituate, proxeneţi, şuţi, cerşetori, tâlhari, hoţi, infractori cu violenţă.

Europarlamentarul PNL a explicat ce a vrut să spună, joi seara, la Marius Tucă Show.

Citește și Rareș Bogdan, despre „afacerea sparanghel": „E țeapă! O să plec în Germania!"

„Dacă te uiţi la acel procent este doar 1%. Dacă într-o societate precum Japonia sau Elveţia nu găseşti 1% persoane certate cu legea, mă îndoiesc. Dintr-un million, 8.000-10.000 nu putem să spunem că au avut preocupări oneste. Să nu mai lăsăm să se întâmple ce s-a petrecut la Săcele. Trebuie să acţionăm clar şi să îi punem cu botul pe labe dacă pun în pericol siguranţa noastră şi a copiilor noştri", a spus Rareș Bogdan.

 

Rareş Bogdan a respins acuzaţiile că ar fi jignit Diaspora

 

După ce mai mulţi români s-au revoltat paginile de socializare, Rareş Bogdan a postat şi el pe Facebook un mesaj în care a respins acuzaţiile că ar fi jignit Diaspora.

El continuă însă să creadă că aproape 10.000 de români care au venit în ţară nu au avut un loc de muncă serios în Diaspora şi speră ca autorităţile să îi aibă sub observaţie.

Citește și Rareș Bogdan și-a ieșit din minți după un fake-news: "Lăsați ticăloșiile, că nu ține!"

O astfel de declaraţie a mai fost făcută în trecut de Ioan Rus. Fostul ministru al Transporturilor declara ca romanii din Diaspora lucrează pe circa 1.500 de euro, iar „de banii astia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă". Imediat fostul ministru a fost demis, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel