Rareș Bogdan: PSD-ALDE încă nu s-au debarasat de rău

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că acordul politic propus de președintele Klaus Iohannis are o valoare extrem de mare.

 ”După zguduirea statului de drept, după încercările repetate în care România pur și simplu a fost pusă în situația de multe ori de a părea mai antieuropeană decât Polonia sau Ungaria strict de către guvernanți, nu de către populația României, cred că este mai mult decât nevoie de un astfel de pact, pentru a garanta toate partidele drumul european exclusiv al acestei țări și al acestui popor. Ceea ce se întâmplă astăzi are o valoare nu doar simbolică extrem-extrem de mare.", a declarat Rare; Bogdan la RFI România.

Rareș Bogdan a criticat coaliția PSD-ALDE pentru că refuză să semneze acest pact.

Dovedesc încă o dată că nu s-au debarasat de rău, că nu au înțeles nimic din lecția pe care românii le-au dat-o pe 26 mai, că o parte din cei care au rămas la putere în PSD sunt aceiași care l-au însoțit în aventura sa absolut dezagreabilă pe fostul lider Liviu Dragnea și că încă PSD este un pericol pentru parcursul european al României. Cât despre ALDE, cred că cele mai antieuropene discursuri nici măcar nu i-au aparținut lui Liviu Dragnea, care a derapat complet în campania electorală (...), în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, lucrurile sunt clare: omul care a semnat intrarea României în UE a devenit un antieuropean și un critic acerb al liderilor europeni. Este cea mai sinistră transformare a unui om politic din România ultimilor 30 de ani”., a mai spus Rareș Bogdan la RFI România.

Reamintim că astăzi la Palatul Cotroceni președintele Klaus Iohannis se întâlnește cu liderii PNL, USR, PMP și PRO România pentru a semna Acordul politic național pentru consolidarea parcursului european al României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel