Rareș Bogdan: „Vom impozita pensiile nesimțite, vom promova oameni care au citit cărțile, nu le-au folosit să omoare țânțarii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rareș Bogdan a declarat, pentru B1 TV, că PNL a pregătit deja cinci măsuri esențiale menite să restabilească echilibrul în economia românească. Europarlamentarul PNL a precizat că liberalii nu vor să vină la guvernare pentru a tăia pensii și salarii, așa cum fals acuză PSD, ci pentru a impozita pensiile speciale și pentru a numi în funcții oameni cu adevărat competenți și pricepuți.

Bogdan a mai ținut să precizeze că PNL nu intenționează să înlocuiască această cotă unită de impozitare cu o cotă progresivă, așa cum fals s-a speculat.

„Impozităm pensiile nesimțite! Nu e normal să existe pensii speciale de 15.000 de lei și să fie două milioane de pensionari cu pensii de sub 2.000 de lei. Pot să se supere toți securiștii, judecătorii și procurorii. Avem cinci măsuri extrem de sănătoase pentru economia României. Economia românească are potențial și n-o să ne batem joc de România", a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel