Rareș Bogdan către PSD: „V-a dat Dragnea lecții de comunicare din închisoare?“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Eurodeputatul PNL Rareș Bgdan reacționează la amenințările lanate de liderul PSD, Marcel Ciolacu, la adresa PNL.  Acesta din urmă le-a spus că „va sfârși rău“.

„Aloo, v-a dat Dragnea lecții de comunicare din închisoare? Cum vă permiteți, mă, să amenințați așa? Voi vă dați seama că-i amenințați pe românii care cer autorități locale mai reprezentative? Vi-i dor de statul mafiot pe care îl clădeați? Nu lăsăm România în mâinile voastre, mă, că nu-i o feudă în care să continuați să vă faceți de cap!“, a afirmat Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook, comentând afirmațiile șefului intermar al PSD, Marcel Ciolacu, privind moțiunea de cenzură.

Președintele interimar al social-democraților le-a transmis liberalilor că „moțiunea de cenzură va trece“ și că  Ludovic Orban “va trebui să își continue visele pe un alt scaun decât cel de premier!”. „Și sper să nu îi treacă prin cap, până atunci, să calce în picioare legea și Constituția și să dea vreo ordonanță de urgență pentru modificarea legislației electorale! Pentru că se va sfârși rău!”, a scris șeful PSD pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel