Rareș Bogdan, revoltat: Cât tupeu ! Leneșii ăștia stau la televizor

Narcis Popa |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a reacționat după ce ministrul Răzvan Cuc i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis, în disputa legată de accidentul din Ialomița, acolo unde au murit zece persoane. 

"Cât tupeu! Leneşii ăştia stau la televizor, în loc să facă drumuri, spitale, să introducă apă şi canalizare în şcoli, şi pretind ca preşedintele şi toţi oamenii oneşti din ţara asta să-i aplaude pentru dezastrul produs de PSD în ultimii 30 de ani. Ştiţi ceva, domnule Cuc? Mai bine daţi pe mâna DNA şefimea din Compania de autostrăzi şi drumuri care a închis ochii la dezastrele de pe Lugoj-Deva şi Sebeş-Sibiu, nu vă mai faceţi că vă crapă şoselele din vina altora, când CNAIR avea toate instrumentele să le prevină (dar banii sunt frumoşi, nu?). Altfel vă pot suspecta că sunteţi complice! E rezonabil ce vă spun? Da? Vedeţi că eu nu fur curent, ca dvs si PSD-ul pe care-l serviţi cu stropi?", este mesajul lui Rareș Bogdan.

Reamintim că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc l-a acuzat pe Klaus Iohannis că „se urcă pe cadavre în scop electoral” și că tragedia din Ialomița în care au murit 10 oameni e doar o altă oportunitate pentru șeful statului pe care să o speculeze electoral pentru a obține voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel