Rareș Bogdan: "PSD împotriva României. Socialiștii au încercat o mizerie înfiorătoare în PE"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a reacționat vehement, după ce europarlamentarii PSD au încercat să introducă pe ordinea de zi de joi dimineaţă discutarea "situaţiei din România cu privire la modificarea legislaţiei electorale cu 3 luni înainte de alegerile locale". 

"PSD IMPOTRIVA ROMANIEI. Socialistii au incercat o mizerie infioratoare ACUM cateva minute in Plenul Parlamentului European de la Bruxelles. Totul la solicitarea socialistilor romani, adica a pesedistilor! Propunerea socialistilor a fost sa introduca pe Ordinea de zi de maine dimineata discutarea "situatiei din Romania cu privire la modificarea legislatiei electorale in Romania, cu 3 luni inainte de Alegerile Locale". Au fost batuti crunt, cu 302 la 136 de o majoritate formata din grupurile PPE, Renew, ID, ECR si de abtinerea Verzilor si GUE. Socialistii au fost practic aproape singuri in demersul lor mizerabil de a lipi Romania de Polonia si Ungaria in derapaje cu privire la functionarea democratiei.

Este grav ca tocmai cei care se bateau cu caramida in piept ca nu trebuie duse problemele Romaniei in afara granitelor, ACuM, cand sunt insignifianti si disperati, alungati si tamponati de proprii alegatori, MINT cu nerusinare si incearca sa puna Romania intr-o situatie dificila pe plan international. Mizerabil gestul socialistilor europeni, sa nu se informeze despre ce este vorba, incalificabil si ticalos gestul socialistilor romani de la PSD.

Fortele Dreptei Romanesti in frunte cu PNL, PMP, Usr/Plus au zdrobit PSD si la Bruxelles!", scrie Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel