Rareș Bogdan: „PNL merge cu Ludovic Orban premier”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat, astăzi, că PNL merge la consultări cu propunerea Ludovic Orban, pentru funcția de premier. Acesta admite că președintele Klaus Iohannis ar putea numi pe altcineva. „Dacă nu va fi Ludovic Orban, va fi un om din interior”, spune Bogdan.

„Avem totală încredere în președintele Iohannis, avem un parteneriat cu domnia să și vom merge exact pe propunerea făcută de președintele Iohannis, nu va îndoiți", a spus Rareș Bogdan, miercuri, la Digi 24.

Întrebat dacă ar putea fi Cătălin Predoiu numit premier, europarlamentarul a spus că PNL a votat în Consiliul Național să meargă cu propunerea Ludovic Orban pentru această funcție.

„V-am spus, decomandată dumneavoastră trebuie să va gândiți la pașii pe care noi ii avem de urmat, pașii sunt simpli, Ludovic Orban este premierul votat în Consiliul Național al PNL, deci PNL merge cu mandatul Ludovic Orban. Sigur că, președintele României, în care avem totală încredere, are construit la rândul sau niște pași. Vom vedea care sunt pașii aceștia, dacă nu va fi Ludovic Orban, va fi un om din interior", a răspuns Rareș Bogdan.

 

Premierul să fie „un om în care PNL să aibă toată încrederea”

 

Acesta a afirmat că vrea ca premierul să fie „un om în care PNL să aibă toată încrederea și în care premierul României, Ludovic Orban, să aibă toată încrederea".

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru miercuri partidele politice la consultări. Delegaţiile PNL, PSD şi USR vor fi primele care vor discuta cu şeful statului despre desemnarea unui nou premier.

Liberalii vor ajunge la Palatul Cotroceni pentru consultări la ora 16.00 și vor fi urmați de cei din PSD, USR şi UDMR.

PMP va ajunge la Palatul Cotroceni la ora 18.00. Următoarele delegaţii vor fi ale ALDE, Pro România, iar la final minorităţile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel