Rareș Bogdan: 'Oprește-te, Liviule! Există o limită peste care nu te poți încumeta. Decât dacă ești Hitler.Ai trecut-o, și tu știi!'

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan i-a scris pe Facebook lui Liviu Dragnea că ar trebui să se oprească și că există o limită peste care nu te poți încumeta, decât dacă ești Hitler.

"Oprește-te, Liviule!

A fost odată un băiat din Gratia. Visa să devină jupân, citise “Tănase Scatiu” cu creionul chimic în gură. A început prin a fura o clădire, un utilaj, apoi un contract, apoi o sumedenie de contracte, a pus ochii pe județ. În scurt timp i-a rămas județul mic, îl strângea al naibii, deci și-a lărgit orizontul. Cum să furi un partid, apoi o țară, să o topești ca să-ți faci ghiul, măi nenorocitule? Cum să ne tragi țara de sub picioare, să ne furi singura certitudine, ROMANIA? Dacă ne lași fără ancore, mai bine trage-ne un glonț în cap!

Există o limită peste care nu te poți încumeta. Decât dacă ești Hitler. Sau Stalin. Sau Pol Pot. Sau Erdogan si Lukasenko la un loc.

Ai trecut-o, și tu știi! Dacă mai ai o fărâmă de umanitate, dacă nu cumva intenționezi să îl confiști și pe Dumnezeu, ca să-ți cânte la chitară și să-ți spele șosetele de la sandale, cele de “prosop”, oprește-te! Ai o singură șansă de a fi considerat om: căința si smerenia. Salvează-te căindu-te, NU așa cum ai plănuit, adică smulgând ficații românilor de bună credință, precum vulturul pe ai lui Prometeu!

Oprește-te, Liviule, ....ridică-te Gheorghe, ridica-te Ioane! Pentru copilul din Victoriei și toți copiii acestei patrii sublime, ROMÂNIA!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel