Rareș Bogdan, MESAJ pentru Viorica Dăncilă: „Duceți țara în GROAPĂ și vorbiți de bunăstare?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Prim-vecepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat critici dure la adresa premierului Viorica Dăncilă în contextul în care România a înregistrat o nouă statistică negativă: două miliarde de euro este deficitul comerțului cu produse alimentare și animale vii în relația cu Uniunea Europeană.

„Asta e bunăstarea cu care se laudă premierul României? Nu mai tolerez nicio obrăznicie a Vioricăi Dăncilă! Se plânge că opoziția nu a semnat „pactul pentru bunăstarea românilor" și că nu face nimic concret. Poftim?? Duceți țara în groapă și vorbiți de bunăstare? Adică ce să facem, să semnăm pentru deciziile voastre catastrofale? Să girăm împrumuturile externe luate la dobânzi care condamnă câteva generații să achite factura incompetenței PSD?

Să cocoloșim clanurile interlope? Să fim de acord să sacrificăm educația și investițiile? Să ne bucurăm că avem un premier care a învățat româna ca pe o limbă străină, la FF? Să dăm undă verde pentru tonele de pile angajate în aparatul statului? Să iscălim legile care devastează justiția? Dacă nu era opoziția, care să blocheze legile justiției și măcelărirea codurilor penale, acum erau liberi toți corupții, iar dosarele nefinalizate erau închise. Opoziția are susținerea a milioane de români. Mult mai multe decât PSD, asta s-a văzut la alegerile din 26 mai. Pe românii care au protestat în stradă contra abuzului parlamentar și guvernamental al PSD, pe românii pe care i-ați suspectat că dau o lovitură de stat îi considerați în opoziție sau nu? Ce tupeu aveți!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel