Rareș Bogdan, mesaj pentru românii din Diaspora după ce a votat la Madrid

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a transmis un mesaj pentru românii din străinătare, după ce a votat la Madrid pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

"Am votat la Madrid, alături de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, și de Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu. Am introdus în urnă buletinul de vot având în minte România desprinsă total e comunism. Românii cu care ne-au întâlnit o visează mereu. Ei trăiesc amintindu-și copilăria, drumul către școală, părinții care-i strigau seara la masă, banca pe care stăteau în fața blocului, primul sărut, bradul de Crăciun, plecarea în armată, primul copil, bunicii care le-au spus să nu facă rău la nimeni și să nu-și dea cinstea pe rușine...

Speră să-i ierte părinții că au plecat să-și caute norocul în străini, pentru a putea să le ofere copiilor lor ceea ce ei nu au avut: o șansă. Și viseasă să se întoarcă în România și să nu mai fie bătaia de joc a nimănui. Frații noștri de departe au familiile acasă și vor să-și ia un bilet dus către copilărie. Mâine mai facem un pas către asta. Haideți la vot!", este mesajul lui Rareș Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel