Rareș Bogdan, mesaj pentru ROMÂNI: "Oare ne putem abține o zi din an de la ură?"

Rareș Bogdan spune că nu vrea să renunțe la lupta pe care o duce și consideră că cine face acest lucru doar pentru că e complicat trăiește uneori "infernul pe pământ". 

"Oare ne putem abține o zi din an de la ură? Poate nu toți sunteți credincioși. Credeți că vă respect mai puțin? Credeți că mă apuc să înjur ceea ce nu înțeleg? Dimpotrivă, mă străduiesc să pricep alte puncte de vedere. Știu în ce m-am băgat, voi lupta pentru a îmbunătăți lucrurile! Ce facem, oameni buni, abandonăm deoarece e greu, e complicat, sau mergem mai departe? Eu vreau să schimb ceva! Dacă nu lumea, măcar să mă îmbunătățesc eu însumi și să încerc să fac asta în jurul meu, și tot așa. E greu, deci să mă retrag la soare? Dacă ne dezicem de lupta noastră, de drumul nostru, numai deoarece e complicat, uneori e infernul pe pământ, ce fel de oameni suntem? Credeți că mă apuc să înjur colegi, din dreapta sau din PNL, pentru a părea justițiar? 
"Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: `Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`." (Ioan 8,7)", a scris Rareș Bogdan pe pagina de facebook. 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy