Rareș Bogdan: "M-am SĂTURAT să vorbesc de Dragnea, Tăriceanu, Nicolicea"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Rareș Bogdan a comentat ritmul la care se împrumută Guvernul Dăncilă, precizând că s-a săturat să vorbească despre PSD-iști, și ar vrea să arate oamenilor "România pe care ne-o dorim".

Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a comentat, vineri, împrumuturile pe care le face Guvernul României, la "dobânzi faraonice".

"Știau românii în 2016 că PSD și ALDE vor prăbuși leul, că alimentele vor costa ca în Elveția, că ne vom ruga să scadă benzina sub 6 lei? Cât costau ouăle, cartofii, macaroanele, untul, roșiile în decembrie 2016? Știau românii în toamna lui 2016 că Guvernele Dragnea vor împrumuta aproape 9 milioane de euro pe oră, la dobânzi faraonice? Știau că promisiunile legate de spitalele regionale, școli, autostrăzi, locuri de muncă sunt gogoși?
M-am săturat să vorbesc despre Dragnea, Tăriceanu, Nicolicea, Șerban Nicolae, Iordache, Grapini, Plumb, Codrin, Vâlcov!

Vreau să vă arăt România pe care ne-o dorim, țara din vis! Dar mai întâi trebuie să-i alungăm pe bandiții care o jefuiesc de 30 de ani, pe șmecherii care și-ar vinde mamele pentru un vot, slugile care confundă Balcanii cu balcoanele, proștii care scufundă visteria, când nu și-o îndeasă în buzunare", este mesajul postat de Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel