Rareș Bogdan îi răspunde lui Denise Rifai, după ce l-a CRITICAT dur

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan a transmis un mesaj celor care l-au criticat după scandalul interzicerilor de la Realitatea TV: "am văzut că unii colegi au sărit la gâtul meu", a spus realizatorul Jocuri de Putere. 

Printre cei care l-au criticat pe Rareș Bogdan după scandalul de la Realitatea TV a fost și Denise Rifai. Iată ce mesaj le-a transmis realizatorul Jocuri de Putere:

"Am văzut că unii colegi de-ai mei au sărit la gâtul meu. O iau strict ca un moment tensionat în care poate s-au grăbit. Nu am purtat și nu voi purta dușmănie nimănui. Din contră, cred că ceea ce nu ne doboară ne întărește și ceea ce ne unește e mult mai puternic decât ceea ce ne desparte," a spus Rareș Bogdan.

Reamintim că Denise Rifai l-a contrat pe Rareș Bogdan după 'dispariția' temporară de la Realitatea TV

"Rareș Bogdan nu este Realitatea TV, și nici invers. Eu aștept ca lucrurile să-și reintre în normalitate. Rareș trebuie să înțeleagă că a greșit față de noi, redacția. Că noi, ca în orice casă sau o țară, trebuie să respectăm reguli. Noi ne luptăm cu Liviu Dragnea, care vrea să șteargă regulile care țin România. Noi ca jurnaliști trebuie să respectăm regulile. În casa Realității TV, unde Rareș Bogdan s-a format și unde a avut tot sprijinul și libertatea, sunt reguli și noi cu toții trebuie să le respectăm, cum și Liviu Dragnea trebuie să le respecte.Noi nu putem să jucăm după cum ni se năzare la fiecare. Nu se poate. Trebuie să ne supunem unor reguli. Altfel nu mai putem vorbi de nimic. Deci este anarhie și haos absolut," spunea Denise Rifai după izbucnirea scandalului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel