Rareș Bogdan face anunțul despre întoarcerea în PNL a lui Tăriceanu: „Ludovic Orban a fost extrem de tolerant“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a vorbit despre revenirea în PNL a lui Călin Popescu Tăriceanu, afirmând că dacă acesta va fi reprimit, atunci el va părăsi formațiunea poltică.

Întrebat dacă, în eventualitatea unor alegeri anticipate, Klaus Iohannis l-ar nominaliza premier tot pe Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL a răspuns că „Ludovic Orban nu este Tăriceanu, care văd că emite tot felul de pretenții să se întoarcă în PNL“. 

Firesc, a venit întrebarea dacă Tăriceanu ar fi reprimit în PNL dacă va manifesta această intenție.

„Ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri.

(...) Ludovic Orban a fost extrem de tolerant, negociază permanent după ce acum un an de zile era făcut în toate felurile de Călin Popescu Tăriceanu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne pupăm pe gură și să mergem în fața stării civile.

Grupul ALDE ne-a votat guvernul. Pentru asta au primit suficiente din partea PNL. Participă la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne și iubim. Ne respectăm, să stea în casa lui“, a precizat Rareș Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel