Rareș Bogdan, după atacul ambasadorului român în Ungaria: „Szijjarto îi jignește pe români. Caută scandal cu România“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ambasadorul României la Budapesta, Marius Lazurca a fost jignit de către Peter Szijjarto, ministrul de Externe maghiar. Europarlamentarul Rareș Bogdan intervine.


Ministrul ungar de Externe, Péter Szijjártó, l-a criticat dur pe ambasadorul României la Budapesta, Marius Lazurca, după ce oficialul român i-a luat apărarea unei parlamentare de opoziţie din Ungaria, Timea Szabo, într-o dispută privind trimiterea de echipamente medicale în Transilvania.

În acest context, Rareș Bogdan i-a luat apărarea ambasadorului Marius Lazurca și acuză provocări la adresa României din partea „radicalului“ Szijjarto.

Citește și: Dispută puternică între ministrul de Externe al Ungariei şi ambasadorul României: „Mai jos de atât nu se poate!"

„Marius Lazurca este unul dintre cei mai buni diplomati pe care ii are Romania astazi. Extrem de nedrept ce i se intampla in relatia cu "radicalul liber" Szijjarto, un tanar politician maghiar care atunci cand nu ii jigneste pe romani sau Romania, cauta prilej de a provoca scandal in relatia cu Romania“, notează Rareș Bogdan într-un comentariu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel