Rareș Bogdan, despre zvonul momentului: „Nu voi candida”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan infirmă zvonurile legate de candidatura pentru Primăria Capitalei, spunând că PNL are oameni valoroşi care pot să câştige în faţa Gabrielei Firea, „care e un candidat facil, pentru că nu a făcut nimic şi va fi uşor de bătut”.

Liberalul Rareş Bogdan a declarat luni că nu va candida la Primăria Capitalei, motivând că are alte planuri.

„Am promis în campania aceasta că voi sprijini foarte mulţi candidaţi ai noştri, primari în funcţie sau candidaţi în diverse oraşe, de la Lugoj la multe comune şi oraşe. Târgu Mureş e pentru mine o bătălie cruntă, pentru că acolo am avut un primar care s-a dovedit că a căzut în mrejele lui Călin Popescu-Tăriceanu şi ţin foarte mult ca cei care au trădat în ultimele două săptămâni să fie contracandidaţi de liberali foarte puternici.

Citește și Rareș Bogdan PREIA PNL București cu o singură CONDIȚIE

Acolo am o miză directă pentru a-l îndepărta pe Florea de la Primăria Târgu Mureş. Mă voi ocupa prioritar de aceste zone şi nu e scopul meu să candidez. Eu sunt convins că PNL are oameni extrem de valoroşi care pot să o contracandideze şi să şi câştige în faţa doamnei Firea, care e un candidat facil, pentru că nu a făcut nimic şi va fi uşor de bătut. Nu voi candida la Primăria Bucureşti. Am alte planuri", a precizat Rareş Bogdan, la Parlament, unde au loc şedinţe ale conducerii PNL, potrivit Realitatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel