Rareș Bogdan, despre Tăriceanu: "S-a trezit acuma, ca o mimoză, la cules de ciupercuțe"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan îl acuză pe Călin Popescu Tăriceanu că se preface când o acuză pe Viorica Dăncilă. Europarlamentarul spune despre liderul ALDE că "s-a trezit acuma, ca o mimoză, la cules de ciupercuțe". 

"Tăriceanu zice că a identificat vulnerabilitățile guvernării: corupția și incompetența cuplată cu nepotismul. Zici că a fost congelat vreo 30 de ani și s-a trezit acuma, ca o mimoză, la cules de ciupercuțe. Vaaaai, tuh, dar ce-i pe-aici?
Auziți, domnu, ați stat 3 ani bot în bot cu PSD, ați fost martorul tăcut sau mai vocal, depinde de domeniu, al potlogăriilor, ați girat nenorocirile care au adus România incompetenților pe prima pagină a ziarelor din toată lumea și pe cele mai mari televiziuni (de 10 august vă amintiți? De OUG 13, ceva... nu? Bănuiam eu...). Ați trimis prin lume scrisori semnate alături de Dragnea Liviu Nicolae în care ziceați că de ciorba voastră vă ocupați voi doi, v-ați dat răniți de „statul paralel” după modelul lui Erdogan, ați vulnerabilizat România în fața partenerilor și acuma faceți din amnezie o virtute? Hai bâști, ne-am săturat!", a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel