Rareș Bogdan, despre PSD: „E singurul adevăr pe care l-au spus în doi ani și patru luni”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, primul om de pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat, astăzi, la o conferință de presă organizată în județul Olt, faptul că PSD a spus „un singur adevăr în doi ani și patru luni: România merită mai mult”.

„Dacă cineva își închipuie că personaje gen Vâlcov, gen Oprescu, Paul Stănescu, Olguța Vasilescu sau Duicu mai pot să reprezinte ceva pentru această parte a țării se înșală într-un mod dramatic. Nu au cum să reprezinte pentru această parte a țării o alternativă pentru că au ținut oamenii în sărăcie.

Pur și simplu și-au dorit să-i păstreze în sărăcie. Au refuzat banii europeni. Îmi spunea primarul liberal de Balș, care a adus opt milioane de euro și care a semnat doar în acest an contracte de încă șase milioane. În total, a adus în patru mandate peste 25 de milioane de euro. Este un exemplu că se poate. Deci pot fi aduși bani europeni

În Oltenia, într-adevăr, pentru prima dată în istoria lor, nu au mințit cei din PSD. Oltenia și România merită mai mult. Merită mult mai mult decât PSD. E singurul adevăr pe care l-au spus în doi ani și patru luni: România merită mai mult. Așa este, România merită mult mai mult decât PSD. Merită mult mai mult decât cei care au ținut această regiune extraordinară în sărăcie în mod voit”, a declarat Rareș Bogdan. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel