Rareș Bogdan, despre intrarea lui Gușă în PSD și despre situația postului Realitatea TV: „Un moment extrem de trist!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, actual eurodeputat PNL și lider al delegației române din PPE, a comentat, în această seară, la B1 TV, situația postului de televiziune la care a activat timp de șapte ani, Realitatea TV, ce a fost lăsat fără licență de emisie de către CNA.

„Șapte ani la Realitatea TV. E un moment extrem de trist, pentru că a fost prima televiziune de știri. Mă gândesc la cei peste 400 de colegi ai mei, cei mai mulți extrem, extrem de valoroși", a afirmat Rareș Bogdan, în emisiunea „Bună, România" moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Întrebat dacă nu cumva situația nu este chiar atât de gravă, pentru că decizia CNA permite ca activitatea Realitatea TV să fie mutată pe Realitatea Plus, Rareș Bogdan a răspuns: „E complicat, pentru că e vorba de cablu, de must curry, de intrarea în rețele, nu e chiar atât de simplu".

Referitor la întâlnirea dintre Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, și fostul social-democrat Sebastian Ghiță din Serbia, despre care moderatorii au sugerat că ar fi putut avea legătură cu încercarea de a meține televiziunea în viață, sub o formă sau alta, Rareș Bogdan a afirmat: „Realitatea Plus există de ceva timp. Am înțeles că au reușit o aprobare de licență și de schimbare de grilă. E un moment complicat și, repet, pentru presa românească, atunci când apar instituții media mă bucur, nu atunci când dispar".

În ceea ce privește intrarea lui Cozmin Gușă în PSD, Rareș Bogdan s-a abținut de la orice fel de comentariu.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel