Rareș Bogdan, despre DEZASTRUL lăsat de Guvernul Dăncilă: „Amestec de ticăloșie și tâmpenie. Șeful clasei era cel mai nătărău elev“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Rareș Bogdan este de părere că guvernarea PSD se poate traduce printr-un „amestec de ticăloșie și tâmpenie“ și asta pentru că „mințit că se pricep să guverneze“.

Instalarea noii echipe guvernamentale la Palatul Victoria scoate la lumină situația dezastruoasă pe care guvernarea PSD-ALDE o lasă în urmă.

Nu doar cifre care indică un deficit bugetar major, ci chiar și nepotismul adus la cote fără precedent din instituțiile aparatului central au fost primele semnale de alarmă trase de noul guvern liberal instalat.
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este de părere că „ceea ce a făcut PSD se numește hold-up împotriva poporului român“.

„Un amestec de ticăloșie și tâmpenie care afectează exact cele mai defavorizate categorii, cele care nu-și permit asistență medicală privată și stau la coadă cu lunile pentru investigații mai complicate. Soluții ar fi fost, dacă erau preocupați să rezolve probleme, nu să-și cumpere bunăvoința românilor, prin decizii populiste“, este de părere eurodeputatul Rareș Bogdan.

„Știu că așteptați măsuri, sunt conștient că doriți să aflați soluțiile PNL, dar noi v-am promis și că vă ținem la curent cu ceea ce descoperă miniștrii în buget. Iar dimensiunea dezastrului este enormă. Vin și soluțiile, vă asigur!“, a adăugat europarlamentarul liberal.

„Încă ceva: înțeleg de ce reacționează dement goarnele pesediste după fiecare dezvăluire legată de modul cum au administrat țara. Au mințit că se pricep să guverneze, iar acum iese la iveală, cu cifre și documente, faptul că habar nu aveau. Șeful clasei era cel mai nătărău elev“, concluzionează Rareș Bogdan.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel