Rareș Bogdan: „Dăncilă e în pas de defilare direct spre pușcărie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rareș Bogdan a declarat, pentru B1 TV, că Opoziția are deja asigurate 248 de voturi pentru moțiunea de cenzură și, până pe 10 octombrie, când va fi votată în Parlament, e posibil ca numărul acestora să depășească 250. Europarlamentarul PNL este convins că Guvernul Dăncilă va pica, iar PNL este pregătit să-și asume chiar și o guvernare minoritară.

Bogdan a ținut să o critice pe Dăncilă pentru că vrea să aloce bani publici primarilor PSD doar pentru a-și asigura sprijinul lor în campanie.

„Dăncilă e de un ridicol absolut! Îi fuge pământul de sub picioare. Le-am spus că pot să pună moțiunea oricând, mai puțin duminica dimineața, că unii mai mergem la Biserică, în rest pot s-o pună și noaptea. Au încercat toate tertipurile până în ultimul moment pentru a mai câlștiga o zi la guvernare.

Dăncilă e în pas de defilare direct spre pușcărie dacă mai continuă să dea bunul public după metode pe care doar ei le știu. Nu poți să dai primarilor un miliard de euro fără să existe criterii de eficiență.

Acum avem 248 de voturi garantate și, până joia viitoare, e posibil să avem mai mult de 250 de voturi. Dăncilă e istorie!

Am observat că Dăncilă și-a schimbat consilierii, mai lipsea să o plimbe pe trotinetă la conferință. Sunt ridicoli, nu poți să transformi peste noapte imaginea unui om", a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Bogdan a precizat că PNL vrea să fie organizate alegeri anticipate, dar, dacă acest lucru nu va fi posibil, partidul este pregătit să-și asume chiar și o guvernare minoritară: „Oameni ăștia au ajuns la fundul sacului. Acum, de disperare, vor să arunce România în prăpastie. Acum nu mai e momentul pentru calcule politicianiste, trebuie salvat ce se mai poate salva. Sunt absolut convins că Guvernul Dăncilă va cădea".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel