Rareș Bogdan: Fără Oreste și Oana, DEMISIONEZ de la Realitatea TV

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan spune ca dacă Oana Stănciulescu și Oreste Teodorescu nu sunt reprimiți la Realitatea TV, își va da DEMISIA. Reamintim că Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au fost interziși la emisiunile Realitatea TV, Oreste fiind cel care a anunțat acest lucru pe facebok. 

Rareș Bogdan spune că va demisiona de la Realitatea TV dacă directorul postului de televiziune Edward Pastia nu va fi concediat pentru decizia de a-i interzice pe Oana Stănciulescu și Oreste și bineînțeles dacă cei doi nu vor fi reprimiți la emisiunea pe care o realizează. 

"Timp de șase ani de zile am avut dreptul să fac absolut orice în această televiziune și în această emisiune care a crescut enorm și a devenit astăzi printre primele trei emisiuni pe prime time din România. Le mulțumesc pentru asta patronilor postului, domnilor Maricel Păcuraru și Cozmin Gușă precum și colegilor mei. Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Condiția este ca Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu să fie primiți înapoi și domnul Pastilia să fie concediat. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple," a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel