Rareș Bogdan, anunț despre candidatura sa la Primăria Capitalei. Ce crede Klaus Iohannis

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a vorbit despre planurile sale legate de o eventuală candidatură la Primăria Capitalei. Și președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre acest lucru în conferința de presă susținută de la ora 18.00.

Vreau să spun că după șapte ani de luptă în presă și un an de luptă electorală, aș sta mai detașat de bătăliile interne. În schimb, m-aș concentra puțin pe relaționarea internațională prin intermediul poziției de la Parlamentul European, respectiv aceea de Șef de Delegație. Eu sper că Partidul Național Liberal, partid din care fac parte cu mare bucurie și onoare, să găsească o soluție câștigătoare pentru viitoarele alegeri. Dar, în acest moment, eu am puțin alte planuri”, a precizat europarlamentarul pentru PSNews.ro.

În conferința de presă susținută astăzi la Palatul Cotroceni și președintele Klaus Ihannis a fost ântrebat despre o posibilă candidatură a lui Rareș Bogdan la alegerile locale din partea PNL. „Este prematur să vorbim despre acest lucru. În orice caz, este o decizie care se va lua la nivel de partid, de conducerea patidului“, a răspuns Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel