Rareș Bogdan: Am fost primul care a FĂCUT asta. Ne ia de TÂMPIȚI!

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan îndeamnă românii să protesteze astăzi timp de 15 minute. 

"Azi la ora 15, pentru 15 minute, protestăm cu toții!

PSD a dat cu piciorul, din indolență și prostie, la 21 de miliarde de euro, bani europeni, cu care putea construi autostrăzi. Autostrăzile înseamnă locuri de muncă, bunăstare, creșterea nivelului de trai al tuturor românilor. Dar Dragnea Liviu nu vrea să trăim mai bine, infractorul nu vrea deșteptarea conștiinței naționale.
Dragnea Liviu se teme ca dracu de tămâie și încearcă să se salveze mizând pe amnezia românilor! Din nou, ne ia de tâmpiți! Degeaba anunță azi, triumfalist, începerea lucrărilor la Autostrada Moldova! Dacă avea un dram de minte, o făcea când a preluat puterea, nu considera prioritară OUG 13! Sau măcar se ralia protestului lui Ștefan Mandachi, românul frumos care a construit SINGUR primul metru de autostradă din Moldova. Am fost primul realizator de televiziune care a difuzat clipul său excepțional, iar Realitatea tv a organizat cele mai profesioniste dezbateri legate de infrastructură și banii sifonați clienților de partid, în loc să fie investiți în drumuri. Am difuzat clipul lui Ștefan Mandachi de 3 ori în prima seară, iar reacțiile dumneavoastră au fost impresionante. Mă înclin! Ștefan Mandachi a dialogat cu invitații mei, în direct, circa o oră, ne-a explicat demersul său și ne-a cucerit. Respect, Ștefan Mandachi! Așa arată un bun român!
Mă bucur că președintele României, Klaus Iohannis, este alături de protestatarii pentru autostrăzi! Refacem baricada!", este mesajul lui Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel