Rapid nu moare! S-a reinventat în Italia

Echipa Stiri Diaspora / 22 aug 2015 Salveaza PDF Comentarii

Un imigrant român, fan al echipei de fotbal Rapid București, a dus în Italia numele echipei. Trei patiserii cu numele echipei de fotbal au fost deschise la Bologna.

Un imigrant român, fan al echipei de fotbal Rapid București, a dus în Italia numele echipei. Trei patiserii cu numele echipei de fotbal au fost deschise la Bologna.

În 2001 Măria Blaj lucra ca îngrijitoare la o familie de bătrâni.  A renunțat la această meserie și cu banii pe care îi câștigase pînă atunci și-a deschide propria patiserie. Anii au trecut, iar săptâmâna aceasta a fost inaugurat , în prezența Consulului General la Bologna, Eugen Șerbănescu dar și a multor prieteni și clienți fideli, cel de al treilea bistro care poartă numele echiepei.

De ce “Rapid”? Pentru că întreaga familie a domnei Maria Blaj este o înfocată admiratoare și susținătoare a echipei de fotbal Rapid București. Chiar fiul doamnei Maria Blaj, Iozu Toma, a fost un timp antrenor la formația de juniori a echipei.

Pentru familia de români rămâne memorabil momentul din 3 septemebrie 2011. Atunci, întreaga echipă a formației Rapid, care era antrenată de Răzvan Lucescu, a avut un meci amical cu cea din Bologna, iar după partidă au fost invitați la Bistroul “Rapid”. Acolo au fost întâmpinați de doamna Blaj, care i-a servit cu produse specifice bolognese, au ciocnit un pahar de vin și s-au fotografiat cu toată lumea.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

21 apr 2019, 19:53 in Știri
Horoscop, luni, 22 aprilie 2019

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24