Ramona Mănescu, despre votul din Diaspora: „Apel către ROMÂNII din străinătate. Este o cheltuială în plus pentru statul român”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ramona Mănescu, noul ministru Externe și fost europarlamentar timp de 12 ani, a vorbit la „Punctul De Întâlnire” despre votul din Diaspora, subliniind că dreptul de a vota al românilor din Diaspora nu poate să fie blocat și nici nu va fi blocat.

„Toată lumea înțelege că suntem cetățeni cu drepturi egale. Nu este discriminare că aceștia au trei zile la dispoziție pentru a vota. Sunt unii care vin de la sute de kilometri ca să voteze, este alt tip de vot, trebuie să le acorzi această ocazie. Una dintre modificări este și votul prin corepondență. Oamenii se vor înscrie pe listele electorale din timp. Va fi o campanie de informare în acest sens", a precizat ministrul de Externe.

Este un apel pe care îl fac către românii din străinătate, să se înscrie pe listele de vot, este o cheltuială pe care statul român o va angaja în plus față de toate celelalte cheltuieli pentru a închiria acele spații mari. M-aș bucura să vină un număr cât mai mare", a declarat Ramona Mănescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel