Ramona Ivan anunță sprijin pentru IMM-uri: „Finanțăm orice proiect ce presupune o mai bună susținere a investițiilor”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Directorul Relații cu Instituțiile Naționale și Internaționale CEC Bank, Ramona Ivan,  a precizat, astăzi, în cadrul dezbaterii online „Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei”, organizată de trustul de presă DC Media Group, faptul că CEC Bank va finanța „orice proiect ce presupune o mai bună susținere a investițiilor în țara noastră”.

„Ce să finanțăm avem și am și finanțat și lista rămâne continuă. Important este, ținând cont de perioada în care ne aflăm, la nivel național pe zona de strategie, pe zona de a transpune din proiectul de buget al Comisiei Europene din 2021 de a transpune în realitate la un moment dat toate aceste oportunități pentru România, de a vedea în ce măsură anumite aspecte le susținem din Fonduri Europene și să nu se suprapună cu programele guvernamentale. 

E bine să se vadă mai accelerat de toți care pot sprijini acest proces și să se desemneze repede gândirea a ce finanțăm. CEC Bank are capacitatea să susțină. Avem proiecte de ordinul miilor și credem foarte mult în aceste proiecte. 

Avem multe proiecte pe care le urmărim cu mare plăcere și care privesc zona de învățământ, infrastructură de transport, și așa mai departe. Dacă aș face un sumar, finanțăm orice proiect ce presupune o mai bună susținere a investițiilor în țara noastră. Finanțăm tot ce înseamnă transparență în achizițiile publice și un mediu competițional corect”, a declarat Ramona Ivan, în cadrul dezbaterii online „Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei”, organizată de trustul de presă DC Media Group.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel