Raluca Turcan (PNL): „Viorica Dăncilă trage de timp, generând prejudicii în lanț. Nu mai are nici majoritate și nici legitimitate“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șefa deputaților liberali, Raluca Turcan, este de părere că actuala criză guvernamentală este întreținută de premierul Dăncilă, care „trage de timp, generând prejudicii în lanț, prin guvernul nefuncțional pe care-l conduce“.

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, afirmă, în contextul neplății salariilor, cauzată de criza guvernamentală, că premierul Viorica Dăncilă poartă întreaga responsabilitate pentru întârzierile cauzate. Acest lucru este încă o dovadă a faptuli că Guvernul Dăncilă nu este unul funcțional, consideră deputata liberală.

 

„Nu cred că există în istoria ultimilor 30 de ani vreun prim-ministru care să nu fi solicitat, odată cu depunerea demisiei de către un ministru, și documentul privind delegarea atribuțiilor acestuia, astfel încât activitatea ministerului să nu fie blocată.

Criza guvernamentală a fost provocată exclusiv de refuzul Vioricăi Dăncilă de a se prezenta în fața Parlamentului și a obține votul asupra noii structuri politice a Guvernului. Situația trebuia rezolvată imediat după ieșirea ALDE de la guvernare. Viorica Dăncilă trage de timp, generând prejudicii în lanț, prin guvernul nefuncțional pe care-l conduce.

Îi solicit Vioricăi Dăncilă să nu mai recurgă la eschive și jonglerii, care nu fac decât să adâncească această criză guvernamentală. Să se prezinte, așa cum spune Constituția, în fața Parlamentului și să constate singură că Guvernul ar trebui să plece, pentru că nu mai are nici majoritate și nici legitimitate", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel