Raluca Turcan (PNL): „Viorica Dăncilă, DEMISIA! A exportat incompetența și corupția la nivelul UE!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Raluca Turcan, prim-vicepreședintele PNL, profită de eșecul PSD privind numirea Rovanei Plumb în funcția de Comisar European pentru a-i cere demisia premierului Viorica Dăncilă.

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat, joi, în contextul respingerii candidaturii Rovanei Plumb la funcția de Comsiar European de către Comisia Juridică a Parlamentului European, că de la bun început susținerea pe care Guvernul României i-a acordat-o a fost una nelegitimă. Ea îi solicită, încă o dată, demisia premierului viorica Dăncilă.

 

„Viorica Dăncilă, demisia! A exportat incompetența și corupția la nivelul UE!

Viorica Dăncilă face țara de râs prin susținerea acordată unui candidat complet nepotrivit pentru funcția de comisar. Rovana Plumb s-a ascuns în spatele colegilor din Parlament și a imunității parlamentare, în loc să dea explicații în fața judecătorilor în dosarul Belina. În cazul în care Viorica Dancilă mai face vreo propunere, să se consulte obligatoriu înainte cu președintele Klaus Iohannis“, afirmă Raluca Turcan într-o postare de joi pe pagina sa de Facebook.

Turcan este de părere că Rovana Plumb a fost propusă „în mod ilegal de Viorica Dăncilă pentru funcția de Comisar European, deoarece nu a fost audiată în Parlamentul României“, pe lângă faptul că nu și-a rezolvat problema în justiție.

„Nu în ultimul rând, Guvernul care a desemnat-o pe Rovana Plumb și care o susține este la un pas de a fi demis prin moțiune de cenzură și și-a pierdut orice legitimitate. Pe lângă problemele de integritate, incompetență și nerespectarea legii în procedura de nominalizare, acesta este un alt motiv pentru care Rovana Plumb nu poate fi un candidat credibil pentru funcția de comisar european! După votarea moțiunii de cenzură România are o șansă să dea un Comisar European integru și profesionist!“, conchide Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel