Raluca Turcan: PNL solicită respingerea legii privind recursul compensatoriu și desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat că PNL PNL cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în perioada 26-30 august.

 

„PNL solicitată convocarea unei sesiuni extraordinare atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat.  (…) Este posibilă convocarea unei sesiuni extraordinare în perioada 26-30 august. Noi am pregătit deja această solicitare şi parlamentarii PNL sunt dispuşi şi unii dintre ei au semnat deja pentru convocarea acestei sesiuni extraordinare. În perioada următoare aşteptăm decizia politică a celor care au majoritatea. Dacă nu, vom apela la articolul constituţional de convocare a sesiunii extraordinare cu o treime din numărul deputaţilor sau senatorilor. (...)

Sunt două proiecte cu impact economic şi social aflate în dezbaterea Parlamentului care trebuie tranşate din punct de vedere decizional: OUG 114, care a blocate investiţiile, a alungat investitorii, creditarea şi care a crescut taxele şi tarifele în România, şi OUG 51, sesizată inclusiv de Avocatul Poporului pe probleme de constituţionalitate, prin care transportul judeţean scos din sfera serviciilor publice. (...) Așadar, PNL consideră că este vital ca în sesiunea extraordinară să fie dezbătută și respinsă legea privind recursul compensatoriu. De asemenea, PNL solicită respingerea legii privind investigarea magistraților - Secția de investigare a magistraților”, a declarat Turcan.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel