Raluca Turcan: „Ne așteptăm să nu se creeze cvorum pentru respingerea Guvernului”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, astăzi, la Sibiu, că se așteaptă ca în ziua votului de învestire a Guvernului Ludovic Orban 2 să nu se creeze cvorum pentru respingere și pentru a se face, astfel, pasul spre alegeri anticipate.

Întrebată într-o conferință de presă, la Sibiu, ce așteptări are pentru ziua de luni, când Guvernul Ludovic Orban 2 vine în Parlament pentru votul de învestitură, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că se așteaptă la „blocaje, șicane și lipsă de responsabilitate" din partea PSD.

„Din partea PSD ne aşteptăm la blocaje, şicane şi lipsă de responsabilitate în faţa aşteptărilor românilor. E foarte posibil ca luni, ca într-un joc politic intern al PSD-ului, să nu se creeze cvorumul pentru a putea respinge în plenul Parlamentului Guvernul Orban şi a face primul pas spre alegeri anticipate", a spus Raluca Turcan.

Potrivit deputatului PNL, PSD „doreşte să prelungească această stare de nemulţumire a românilor, pentru faptul că la nivel de întreg Parlament nu se poate crea responsabilitatea necesară ajungerii la alegerile anticipate".

„Neprezentarea la Parlament, eschiva la votul din Parlament, practic nu are nicio legătură cu ceea ce aşteaptă oamenii de la parlamentari, şi anume să se ducă la Parlament şi să muncească", a mai spus Turcan, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel