EXCLUSIV  Rafila, la Cotroceni. Klaus Iohannis, RĂSPUNS pentru ŞtiriDiaspora.ro: "Este un semn că veţi colabora cu PSD?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a explicat prezenţa lui Alexandru Rafila, la Palatul Cotroceni, într-un răspuns acordat EXCLUSIV jurnalistului ŞtiriDiaspora.ro, Bogdan Bolojan.

Bogdan Bolojan, jurnalist ŞtiriDiaspora.ro: "Domnule preşedinte, convocarea de astăzi a medicului Rafila, la Cotroceni, cel care deschide lista PSD la Camera Deputaţilor, este un semnal că veţi colabora cu PSD, că vă veţi consulta şi în alte domenii?"

Preşedintele Klaus Iohannis: "Pandemia nu are culoare politică. Este, pe de altă parte, cunoscut faptul că dr. Rafila este reprezentantul nostru la OMS. În acea calitate a fost invitat, nu în calitate de candidat la alegerile parlamentare.

Colaborarea este, în această fază, destul de greu de imaginat, în condiţiile în care PNL este la guvernare şi, împreună cu mine, ne străduim, luăm măsurile care se impun, facem achiziţiile, facem testările, pregătim vaccinarea ş.a.m.d., iar PSD şade pe o majoritate parlamentară cu care tot timpul a încercat să tragă frâna de mână şi să arate că au soluţii, doar că nu au. În ultimii 30 d ani, aproape în toţi anii, guvernele au fost PSD. Şi ce au făcut? Au creat un sistem sanitar care nu face faţă şi care nu livrează ce îşi doreşte tot românul".

Alexandru Rafila deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în București, pentru alegerile parlamentare care sunt programate pentru data de 6 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel