Rădulescu o ATACĂ pe Birchal şi CRITICĂ GRATUITĂŢILE pentru studenţi: "Culcaţi-vă în fiecare seară cu..."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul Cătălin Rădulescu susţine în continuare Secţia specială de investigare a magistraţilor şi spune că dacă ministrul Ana Birchall dorește altceva, "va pleca și cariera ei politic se va încheia". Cât despre biletele gratuite de tren oferite studenţilor, deputatul este "pentru" eliminarea lor şi le-a dedicat un citat din fostul preşedinte american, John F. Kennedy: "nu întreba ce poate face țara pentru tine, ci ce poți face tu pentru țară". Asta după ce, în mai, le-a spus medicilor, agricultorilor şi pensionarilor să dea banii înapoi în urma rezultatului la alegerile europarlamentare şi a sentinţei primite de Liviu Dragnea.

"Vreau sa afirm public câteva lucruri , cu mare convingere :

1. Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie sa fie consolidata și trebuie transformată in direcție, așa cum este Dna și Diicot , fiind singura reduta pentru respectarea drepturilor și libertăților romanilor și împotriva abuzurilor din justiție ale magistraților . Voi fi împotriva oricărui membru Psd care va dori altceva . Dacă colega Birchall dorește altceva va pleca și cariera ei politica se va încheia ;

2. Impozitarea pensiilor magistraților e o eroare grava pe care am putea sa o facem . In toată lumea exista aceste pensii de serviciu ( și nu speciale , cum spun unii care habar nu au ) și ele sunt precizate și in legea 303 si 304 , eliminarea sau impozitarea lor fiind neconstituțională . Am rezolvat totul și acum vrem sa ne punem in cap și toti magistrații ? Chiar și pe aceia care ne-au susținut toate modificările prin legile justiției și au susținut secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție ? Nu susțin sub nicio forma impozitarea pensiilor de serviciu ale magistraților .

3. In toti acești 7 ani , am susținut mereu , ca pe funcțiile ministeriale sa punem profesioniști , oameni impecabili cu mare experiența in domeniu , pe care romanii sa ii aprecieze și sa ii iubească și nu hahalere puse prin presiunea președinților de organizatii județene , de care romanii sa rada și care sa ne facă de ras . In același timp , voi susține totdeauna miniștrii care și-au îndeplinit din plin mandatul , care au muncit zi și noapte , care sunt cunoscuți și iubiți pentru ceea ce au făcut pentru romani și nu voi accepta ca sa fie schimbați cu no-name-uri , numai pentru ca alții care nu au făcut nimic sunt invidioși sau pentru ca nu sunt securiști ca ei .

4. M-am exprimat deja vis-a-vis de gratuitatea biletelor de călătorie cu trenul a studenților , și așa cum niciunul din noi care am făcut facultate ( mai nou universitate ) nu am avut gratuitate și ne-am platit biletele de tren , și generații întregi de romani au ajuns oameni respectabili și au făcut aceasta țara cunoscuta in lume , fără sa ceara gratuități de un fel sau altul , sunt total pentru eliminarea acestor gratuități . Nu asta e piedica in a învață și a va reprezenta țara dragi studenți ! Culcati- va in fiecare seara cu ceea ce a spus Kennedy “ nu întreba ce poate face țara pentru tine , ci ce poți face tu pentru țara “, a scris Cătălin Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Rădulescu, după rezultatele de la alegeri: "Medicii să dea banii înapoi, profesorii să meargă la fructe"

De altfel, nu este prima dată când deputatul cere înapoi măsurile promise şi oferite tot de guvernul PSD-ALDE. Pe 27 mai, după scorul slab obţinut de PSD la europarlamentare şi după aflarea sentinţei lui Liviu Dragnea, Cătălin Rădulescu a răbufnit în direct la un post de televiziune şi a cerut ca medicii să dea înapoi banii din măririle de salarii, agricultorii să înapoieze subvenţiile, iar pensionarii să dea înapoi banii în plus oferiţi la pensie.

"Eu îi rog pe medicii care au primit de patru ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel, să voteze USR, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri o să le propună PNL şi USR, să stea cu ei, nu e niciun fel de problemă", a declarat, în mai, Cătălin Rădulescu, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel