Radu Drăgușin a ales Premier League. Tottenham plătește clubului Genoa 30 de milioane de euro pentru fundașul român

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Radu Drăgușin va juca pentru clubul londonez Tottenham
Radu Drăgușin va juca pentru clubul londonez Tottenham

Fotbalistul român Radu Drăgușin s-a transferat la clubul englez Tottenham Hotspur, după ce a refuzat o ofertă venită de la Bayern Munchen

Radu Dragușin va juca în Premier League în următorul sezon, alegând să îmbrace tricoul echipei londoneze Tottenham în cadrul pieței de transferuri din ianuarie.

Fundașul român de la Genoa a primit două oferte foarte similare de la londonezi și de la Bayern Munchen, lăsându-i jucătorului libertatea de a-și alege destinația. După o noapte de reflecție, acesta a decis să opteze pentru campionatul englez, evidențiind în repetate rânduri admirația sa pentru Premier League, scrie agenția de presă italiană Ansa.

Acest transfer rapid încheie o negociere intens urmărită de mai multe cluburi, printre care Newcastle, Napoli, Milan, Bayern și, evident, Tottenham. După ultimul antrenament sub comanda lui Gilardino ieri, Dragușin își va lua rămas-bun de la colegi și va pleca cu un zbor privat către Londra, unde va susține în cursul zilei examenele medicale.

Fostul jucător al lui Juventus părăsește Genoa după 62 de meciuri în Serie A, Serie B și Coppa Italia, cu 6 goluri marcate. Echipa rossoblù va primi 25 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro ca bonus, iar în plus, există posibilitatea unui împrumut până în iunie pentru Djed Spence, fundaș dreapta născut în 2000, asupra căruia clubul genovez mai are de luat o decizie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel