R.Bogdan: "Rovana Plumb a dat explicații subțiri. Nu s-a găsit în PSD niciun tovarăș mai acătării?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan explică de ce Rovana Plumb nu are "OK"-ul Comisiei Juridice din Parlamentul European pentru funcția de Comisar European. 

"Dăncilă ne face din nou de râs și pune România într-o situație dificilă! Dacă nominaliza pentru a fi comisar european o persoană fără probleme de integritate, fără un trecut atât de suspect, un om care se lăsa anchetat în Dosarul Belina, și nu pe Rovana Plumb, România nu avea acum această problemă!!!

Eurodeputații din Comisia Juridică nu au putut trece peste explicațiile subțiri ale lui Plumb legate de diferențele din declarația de avere trimisă la Bruxelles și cea din România. Ce e cu împrumutul de 1 milion de euro? Rovana Plumb va fi audiată suplimentar mâine dimineață, dar repet: dacă șeful Guvernului României ar fi avut ceva mai mult obraz, nu făcea această nominalizare. Nu s-a găsit în PSD niciun tovarăș mai acătării?

P.S. Frankfurter Allgemeine Zeitung despre Romana Plumb, în contextul Dosarului Belina: „O insulă pentru tovarăși", este mesajul postat de Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel