R.Bogdan: "Am suspiciunea că discursul lui Dăncilă a fost dictat de Dragnea. Pe când cei 4 asasini?"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a comentat, joi seara, discursul premierului Viorica Dăncilă în care l-a atacat dur pe Iohannis pentru că i-a refuzat miniștri.  

"Ce trebuia să facă președintele țării, să încalce Constituția? Nu, el trebuie să vegheze la respectarea Legii fundamentale!

Am suspiciunea rezonabilă că discursul premierului Dăncilă a fost dictat de Dragnea. Dacă nu a fost așa, probabil a căutat pe google, a buchisit afirmațiile mentorului ei și le-a folosit. Sunt aproape 1 la 1. Aceleași sperietori fără bază reală cu blocarea salariilor, aceleași minciuni cu „mă gândesc la România", luptăm și câștigăm... Jalnic! Atrag atenția membrilor PSD că, pe baza acelorași idei, Dragnea a lăsat partidul fără două milioane de voturi. În ritmul acesta, Dăncilă îl duce la sub 10%.

Premierul îi cere președintelui României să încalce Constituția. Pentru PSD, o asemenea ilegalitate e un fleac. Doamnă, asta nu e Republica de la Videle, unde un șef de post membru al BOB scoate din pix tonele de grâu la hectar! România e stat de drept, sau se chinuie să rămână astfel, cu ajutorul oamenilor onești, cum aveți tupeul să-I cereți președintelui să ignore Legea fundamentală?

Doamnă PM, Constituția este limpede, ALDE a ieșit de la guvernare, s-a schimbat compoziția politică a Executivului, nu pricepeți? Membrii ALDE pe care-i convigeți să se acopere de penibil nu duc înapoi partidul în Guvern, nu-l au pe persoană fizică!! Trebuie să mergeți în Parlament!

Nu prelungiți criza, doamnă PM! Nu mai guvernați contra poporului! N-ați înțeles nimic din votul de la 26 mai? Actuala guvernare este respinsă de cetățeni! Nu mai țineți România prizonieră!

Situația putea fi deblocată la începutul lui septembrie, dacă doreați! Mergeați cu Guvernul în Parlament și gata! Iar asta că nu puteți plăti salariile, zău, e o gogoașă gigantică și o știți și dvs! Dvs ați creat această situație! Dacă nu vă temeați că nu obțineți vot pentru Guvern, deci se producea, de fapt, o demitere pe altă cale decât pe calea moțiunii de cenzură, nu aveați nicio reținere! Dar baronii vă amenință, vă țin acolo, pentru că dvs aveți semnătura pentru miliarde de euro! De asemenea, vă temeți de o OUG pentru organizarea alegerilor locale în două tururi, fapt care ar consemna pulverizarea partidului. Implicit a baronilor.

...Chiar cred că sursa ieșirilor publice ale PM din ultima vreme sunt discursurile lui Dragnea. Pe când faza cu cei 4 asasini plătiți?

ATENȚIE! MOȚIUNEA de cenzură va fi depusă CÂND vor fi adunate cele 233 de semnături necesare pentru a garanta adoptarea ei. Au fost discuții cu partenerii tradiționali din Opoziție, USR și PMP, precum și cu UDMR și grupul minorităților. Au avut loc discuții și cu ALDE și Pro România. PNL vrea demiterea Guvernului cât mai curând, dar TREBUIE să aibă minima garanție de succes!! Avem un singur glonț la dispoziție, nu e păcat să-l tragem degeaba? Până la finele lui decembrie putem iniția o singură moțiune, vă rog să pricepeți!", este mesajul postat de Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel