Puneți cafea, miere și un albuș de ou într-un bol. Un truc foarte simplu și spectaculos!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Puneți cafea, miere și un albuș de ou într-un bol. Un truc foarte simplu și spectaculos!
Puneți cafea, miere și un albuș de ou într-un bol. Un truc foarte simplu și spectaculos!

Cafeaua, în afară de a fi un aliat de mare preț pentru a începe dimineața plini de energie, este, de asemenea, unul dintre cele mai bune produse naturale pe care îl putem încorpora în rutina noastră de frumusețe.

Și dacă vă întrebați, ar trebui să știți că proprietățile revitalizante ale cofeinei promovează aspectul bun al pielii, ajutând, de asemenea, la eliminarea toxinelor și grăsimilor, printre multe alte beneficii. Nu ratați următorul articol și aflați despre magnificele trucuri de frumusețe cu cafea pe care le puteți efectua acasă.

Încearcă și Tăiați o coajă de banană și amestecați-o cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Un truc genial și ieftin care îți va transforma pielea!

Exfoliați pielea

Boabele fine de cafea măcinată sunt perfecte pentru exfolierea pielii, deoarece elimină celulele moarte și impuritățile care fac ca dermul să fie mai aspru la atingere. Pentru a recâștiga moliciunea naturală a oricărei părți a corpului, trebuie doar să pregătiți un exfoliant amestecând 2 căni de cafea măcinată, o jumătate de cană de zahăr și 3 linguri de ulei de măsline. Aplicați amestecul pe zonele de tratat folosind masaje circulare.

Celulita

Cafeaua este, de asemenea, unul dintre cele mai bune produse naturale pentru lupta activă împotriva celulitei și a grăsimilor localizate. Acest lucru se datorează marii puteri a cofeinei care acționează prin reactivarea circulației sanguine, reducerea formării depozitelor de grăsime și combaterea „coaja de portocală” vizibilă în anumite zone ale corpului.

Pentru a face loțiunea anticelulitică trebuie doar să amestecați o jumătate de ceașcă de cafea măcinată și două linguri de ulei de măsline și să aplicați pasta rezultată fie pe picioare, pe abdomen, pe fese etc. 

Riduri

Dacă ceea ce te îngrijorează este apariția ridurilor pe pielea ta, poți beneficia și de un tratament natural cu cafea foarte eficient. Fiind o sursă excelentă de antioxidanți, protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru accelerarea îmbătrânirii țesuturilor și o menține tânără și plină de viață. Faceți o mască pe bază de pudră de cafea, miere și albuș de ou, aplicați-o pe piele și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute. Finalizați prin clătire cu multă apă caldă.

Cearcăne

Fața ta arată obosită din cauza cearcănelor? Dacă ați încercat totul și nu puteți scăpa de aceste inestetice pete întunecate, vă recomandăm un truc cu cafea foarte simplu și spectaculos pentru a le reduce. Faceți o cafea și când este rece, înmuiați niște dischete de bumbac în ea. Va trebui doar să așezați bumbacul pe ochi și să lăsați să acționeze timp de 15 minute, acest lucru va reactiva circulația și va descongestiona zona.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel