PSD vrea să depună moțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu

Liviu Ludovic |
Data publicării:

PSD intenționează să depună o mțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, după ridicarea stării de urgență, a anunțat liderul social-democrat Marcel Ciolacu. "Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site", a spus Ciolacu. 

Președintele interimar al PSD; Marcel Ciolacu, a anunţat că după ce va trece starea de urgenţă se gândeşte să depună moţiune simplă impotriva lui Florin Cîţu. Liderul social-democrat a spus că a discutat despre acest lucru şi cu alţi lideri politici.

„Am vorbit şi cu alţi lideri politici, în acest moment dorim să depunem o moţiune simplă în ceea ce îl priveşte pe domnul Cîţu. Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site prin care oamenii de afaceri să îşi poate accesa împrumutul. Pe perioada stării de urgenţă nu discutăm asta, însă după, da. Ne-am uitat şi noi la postările şi la ieşirile domnului Cîţu şi am luat-o printr-o deducere logică. Ne-am dat seama că nu e Al Capone, nu sunt spionii ruşi care îl urmăresc şi atunci am zis că sunt marţienii. Să fim serioşi, problema este că de 7 zile nimeni nu poate să acceseze niciun fond şi niciun credit. În acest timp în schimb, administratorii nu pot să intre în faliment şi atunci concediază oameni. E un lucru grav să nu fii în stare 7 zile să nu rezolvi o asemenea problemă. Ne gândim serios să depunem o moţiune simplă", a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Aplicaţia de înscriere în programul IMM Invest, gestionată de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, s-a blocat vineri, la scurt timp după deschiderea oficială a programului.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi, că platforma va deveni funcțională „cât de curând posibil".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel