PSD reacționează după ce Klaus Iohannis a preluat al doilea mandat: „Să învețe din ultimul mandat al lui Traian Basescu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

După ce președintele Klaus Iohannis și-a preluat oficial cel de-al doilea mandat, senatorul PSD Robert Cazanciuc a transmis faptul că speră ca acesta să învețe din ultimul mandat al lui Traian Băsescu și să „nu lase în urma sa o țară măcinată de conflicte interne, vulnerabilă la evoluțiile economice și politice externe”.

„Sper ca președintele Iohannis să iasă din campania electorală și să se comporte ca un om de stat, să fie președintele unei țări, nu al unui partid!

Îmi doresc să învețe din ultimul mandat al lui Traian Basescu și să nu lase în urma sa o țară măcinată de conflicte interne, vulnerabilă la evoluțiile economice și politice externe.

Aș vrea să își înceapă al doilea mandat recunoscând cu onestitate că, prin anumite declarații formulate înainte și în timpul campaniei electorale, a dorit să sancționeze comportamentele unor politicieni, și nu să lezeze milioane de români care au altă opinie.

Astăzi, la 30 de ani de Revoluție, este important ca președintele să nu uite spusele marelui om politic Ion Rațiu: "Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!"

Sper ca, în acest ultim mandat, președintele să aibă tăria și înțelepciunea să aducă în jurul mesei rotunde liderii politici care pot defini - cum s-a întâmplat la Snagov în 1995 - direcția în care țara să meargă în următorii 20 de ani!”, a scris Robert Cazanciuc pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel