PSD compară decesele cauzate de COVID cu tragedia din Colectiv: "Vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD invocă drama de la Colectiv și arată, ca reacție la numărul de noi cazuri de persoane cu coronavirus, că într-o singură zi au pierit mai mulți oameni decât în dezastrul de acum cinci ani: „Drama este că, din cauza iresponsabilității guvernării, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi”.

„De ieri până azi încă 4.000 de români au primit vestea că sunt infectați cu COVID. Alte zeci de familii își plâng pe cineva drag care a dispărut după ce a pierdut lupta cu virusul. Într-o singură zi au pierit mai mulți semeni de-ai noștri decât acum cinci ani, în dezastrul de la Colectiv. Drama este că, de azi înainte, din cauza iresponsabilității acestei guvernări, vom trăi câte un Colectiv în fiecare zi! Câți români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis și Orban să-și satisfacă obsesia de a obține puterea totală?”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Joi este a doua zi în care se înregistrează peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19 în România. Sunt 4.013 cazuri și 73 de decese în ultimele 24 de ore, iar în secțiile de terapie intensivă sunt peste 720 de pacienți.

În incendiul de la Colectiv, din 2015, și-au pierdut viața 64 de tineri, iar alte câteva sute au fost rănite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel