PROTESTE pentru susținerea Codruței Kovesi. Românii din țară și străinătate ies în stradă

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe proteste de susținere a Laurei Codruța Kovesi au fost anunțate pe rețelele de socializare. 

Românii din țară și din străinătate se organizează pe rețelele de socializare pentru a ieși în stradă, într-o serie de proteste de susținere a Laurei Codruța Kovesi.

Laura Kovesi, protest de susținere în Elveția

 

"Românii din Elveția organizează, joi, prin asociația #Rezist Zurich, un miting de susținere a candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru funcția de procuror șef al UE.

Laura Codruța Kovesi, o profesionistă recunoscută pe plan internațional, are susținerea majorității statelor membre ale UE pentru ocuparea prestigiosului post de procuror șef european. O singură țară i se opune cu toată puterea: România, prin guvernul Dragnea / Dancilă și, de azi, prin Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție", transmite Asociația prin intermediul unui comunicat de presă remis Ziare.com.

Protest de susținere și la Cluj

 

Vineri, 15 februarie, de la ora 18.00, în Piața Unirii din Cluj Napoca, are loc un miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi. Eveneimentul a fost organizat pe Facebook.

Luptăm pentru România

 

Pagina "Luptăm pentru România" a inițiat o chemare la protest pe Facebook, după ce Laura Codruța Kovesi a anunțat că a fost citată de Secția de Investigare a Magistraților din Justiției.

"BREAKING NEWS - TREBUIE SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ! Fix în ziua în care va trebui să plece la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a-și susține interviul pentru funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi a fost citată în calitate de suspect de către Secția Speciala de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Într-o intervenție în direct la Europa FM, fosta șefă a DNA a anunțat că acuzațiile care îi sunt aduse sunt cele de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă și cel mai probabil se va începe urmărirea penală pe numele acesteia.

E clar că penali fac orice le stă în putință pentru a o denigra pe fosta șefă DNA și ca aceasta să nu ajungă primul procuror-șef european, deși este cel mai susținut candidat!", este mesajul paginii evenimentului creat pe Facebook.

Laura Codruța Kovesi este citată, de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, în urma unei plângeri depuse de omul de afaceri Sebastian Ghiță privind presupusa implicare a lui Kovesi în repatrierea fostului șef a FNI, Nicolae Popa.

Protest și la Galați. "Alături de Koveși, pentru o Românie liberă de hoți!"

 

Oamenii vor ieși în stradă și în Galați, în fața Prefecturii. Protestul este programat să înceapă joi, la ora 18.00.

"Protest pentru libertatea națiunii

30 de ani de hoție sunt incununati prin acțiunea de acuzarea a Laurei Codrutei Kovesi pentru vină de a fi prins si adus în țară un tâlhar de bani publici, ca într-un spectacol al absurdului absolut.

Dacă lăsăm mizeria asta sa rămână așa, puteti să puneți cruce României si vieții pe aceste meleaguri otrăvite de tâlhari în cârdășie cu inconștienți complici.

Va așteptăm astăzi la Prefectura

Veniți pentru apărarea libertății și viitorului națiunii române !

Mâine poate o să fie prea târziu. Astăzi trebuie să ne apărăm țara în care s-a murit pentru libertatea națiunii, pentru visul de a clădi o Românie demnă de trecutul ei si demna de a supravietui.

Romania condusa de Liviu Dragnea este sufocată de hoții de bani publici ce o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi pentru vină de a fi adus în țară un talhar, ca in cea mai buna dovada de ticalosie absoluta si teatrul al absurdului ce frizeaza nebunia", se arată în descrierea evenimentului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel