Proteste magistrați. Judecătorii de la Tribunalul Neamț se ALĂTURĂ magistraților din toată țara

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Judecătorii de la Tribunalul Neamț se alătură magistraților din toată țara și vor purta banderole albe în timpul ședințelor de judecată.

Adunarea Judecătorilor de la Tribunalul Neamţ a hotărât, cu majoritate de voturi, ca magistraţii să poarte banderole albe în timpul şedinţelor de judecată, în semn de protest faţă de Ordonanţa 7, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Magistraţii Tribunalului se solidarizează cu ceilalţi judecători din ţară care au adoptat diverse forme de protest.

Totodată, magistraţii Judecătoriei Piatra-Neamţ au decis, în şedinţă, continuarea protestului început pe data de 26 februarie, respectiv suspendarea şedinţelor de judecată în intervalul orar 12,00 - 14,00, până vineri, 8 martie 2019.

Judecătorii cer abrogarea tuturor prevederilor cuprinse în Ordonanţa 7/2019 cu excepţia celor care vizează procedura de admitere şi desfăşurarea cursurilor pentru Institutul Naţional al Magistraturii pentru sesiunea 2019, procedura de promovare în funcţii de execuţie şi conducere a judecătorilor şi procurorilor, precum şi procedura de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel