Proteste la Parlament cu sute de copii. Mișcare controversată

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe data de 11 iulie, românii vor ieși din nou în stradă. De data aceasta se pregătește o mișcare controversată: Părinții sunt invitați să iasă în stradă cu copiii și să blocheze trecerile de pietoni din jurul Parlamentului, conform unui anunț care este distribuit masiv pe grupurile de socializare. 

Protestul a fost programat în mod surprinzător într-o zi din timpul săptămânii. Conform anunțului postat de cei care cheamă la protest în această formula, protestul ar avea ca scop lupta împotriva noului cod penal pentru viitorul copiilor din România.

Iată mesajul: 

"Pentru cine luptam? In primul rand pentru copiii nostri! 
Nu ne dorim sa creasca intr-o tara in care infractorii au mai multe drepturi decat cetatenii onesti! Nu ne dorim sa creasca intr-o tara in care oamenii sa moara ucisi de coruptie! Nu ne dorim sa paraseasca tara!

Parinti, iesiti in strada! Haideti sa blocam zona Parlamentului timp de 2 ore pentru a atrage atentia bucurestenilor si Parlamentarilor ca nu suntem de acord cu ceea ce se intampla!

Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi o actiune de succes! Daca suntem minim 30-40 la fiecare trecere de pietoni din jurul Palatului Parlamentului, scopul nostru va fi atins!"

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel