Protestatarul #rezist Cristian Dide, față în față cu Viorica Dăncilă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Protestatarul #rezist Cristian Dide a acceptat invitația premierului Viorica Dăncilă de a veni la Guvern pentru a discuta despre nemulțumirile și revendicările acestuia, anunță Antena3.

„Am purtat o discuție la Guvern, cu Premierul României. Rămâne cum am stabilit: #PlacutaSuedeza până la sfârșit”, a scris Dide pe pagina de Facebook.

Invitația a fost adresată de Viorica Dăncilă în urmă cu o săptămână, după ședința CEx. Atunci, a fost huiduită și abordată de câțiva protestatari, printre care și Dide, care se aflau după gard. Viorica Dăncilă s-a dus la gard și a discutat cu ei, invitându-i într-o audiență.

Cristian Mihai Dide este unul dintre cei mai cunoscuți activiști încă din timpul protestelor din 2017 și 2018. La proteste, este cel care proiectează pe clădiri, cu lasere, tot felul de mesaje anti PSD. Cu alte ocazii, a aruncat cu ouă sau cu vopsea cu ouă în sediul Ministerului Justiției. Anul trecut în vară s-a legat cu un lanț de gardul Guvernului, amenințând că-și va turna benzină pe el și-și va da foc.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel