Protestatarul care a scris 'M..E PSD', chemat la POLIȚIE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Sorin Bobiș, clujeanul care a scris "M...E PSD" a fost citat pentru duminică la Postul Poliție din Apahida pentru a da explicații, după ce organele de ordine i-au sugerat să șteargă mesajul relatează Mediafax.

„Am fost citat împreună cu prietenul meu francez Alexandre Lacaille pentru duminică la Postul de Poliție din Apahida pentru explicați privind mesajul scris. Polițiștii ne-au sugerat să ștergem mesajul. Vom vedea ce vom face”, a spus Bobiș.

Sorin Bobiș este organizatorul marșului protestatarilor clujeni la București și inițiatorul protestului non-stop cu corturi în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Mesajul poate fi citit și din avion.

”Am prezentat cel mai mare banner din lume, care se întinde pe circa două hectare, pe un deal la circa 40 de kilometri de Cluj-Napoca, la jumătatea distanței față de Reghin, între Zorenii de Vale și Cămărașu. Este scris un mesaj pe o proprietate particulară, o miriște, aparținând prietenului meu Alexandre Lacaille, cu care l-am realizat împreună joi. O literă are 60 de metri, am realizat cu un tractor cu un utilaj numit cultivator, care este ca o grapă. Noi am preluat mesajul românilor care au venit din străinătate la adresa PSD și am încercat să îl facem la o scară mai mare. Se poate vedea din avion de către cei care aterizează la Cluj-Napoca sau la Târgu Mureș”, a spus Bobiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel