Protestatarii, OPRIȚI de JANDARMI la Ministerul Justiției

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Cei peste 10 000 de protestatari au ajuns în fața Ministerului Justiției, acolo unde au fost desfășurate importante forțe de ordine. Un număr imens de jandarmi se află în fața Ministerului, acolo unde a fost pusă pentru intimidare și o autospecială a Jandarmeriei. 

Protestatarii au pornit în marș spre Ministerul Justiției, acolo unde s-au luat importante măsuri de siguranță pentru a preveni apropierea de Ministerul Justiției.

Jandarmii au format un cordon în fața miilor protestatari care scandează neîncetat împotriva guvernului PSD-ALDE, a lui Tudorel Toader și Liviu Dragnea. Totodată, lângă gardurile de protecție aduse special de jandarmi, a fost adusă și o autospecială a Jandarmeriei.

Oamenii, nemulțumiți de ultimele schimbări din Justiție scandează pentru demisia lui Tudorel Toader, dar și alte lozinci care aduc aminte de 10 august și de represiunea brutală a jandarmilor din Piața Victoriei.

Oamenii stau deja de câteva zeci de minute în fața Ministerului de Justiție și cu toate că ora este una înaintată, aceștia nu par să cedeze și continuă scandările împotriva PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel