Protestatarii din Iași, REACȚIE după ce Dăncilă a spus despre ei că reprezintă PNL: „Trăiește într-o derută generală!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mai multe persoane se află în fața Spitalului de Neurochirurgie din Iași, unde ar urma să ajungă premierul Viorica Dăncilă. 

Oamenii au afișe cu mesajele „Dacă nu poți face A8, ia elicopterul spre Teleorman”, „Vrem spitale, nu promisiuni", „PSD partid de hoți" și „PSD atâta știe să ne țină-n sărăcie", relatează stiripesurse.ro.

Citește și Faza zilei. Viorica Dăncilă, mesaj despre LOZINCA "M˙˙e PSD !"

Protestatarii au fost întrebați dacă sunt reprezentanți ai PNL, în condițiile în care Viorica Dăncilă a spus referitor la un protest anterior că acolo se afla liderul tineretului PNL, iar unul a răspuns: „A specificat și secolul în care s-a întâmplat? Eu știu că trăiește într-o derută generală. Haideți să ne înțelegem, nu ne-am prezentat, nu s-a prezentat, o aștept să se prezinte și vom specifica ce alegere politică am, dar până atunci deciziile sau părerile dumneaei sunt strict ale dumneaei. Mai bine ne-ar comunica varianta prin care vom scăpa de această nouă infecție nosocomială care va apărea în acest spital după vizita dumneaei".

Dimineață, Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner inscripționat „PSD atâta știe, să ne țină-n sărăcie", iar oamenii au strigat „hoții" și „criminalii".

În replică, premierul a spus, într-o conferință de presă, că dacă ar fi fost un miting ce viza nemulțumiri, ar fi mers să discute cu oamenii, dar fiind vorba despre persoane care aparțin unui partid politic, nu crede că cineva își dorea un dialog.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel