Protest nou, împotriva restricțiilor COVID, în București

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Protest împotriva restricțiilor în București - 10 aprilie
Protest împotriva restricțiilor în București - 10 aprilie

Mai mulți români s-au adunat în Piața Universității pentru a participa la un nou protest ímpotriva restricțiilor COVID. Protestatarii de la Piaţa Universităţii au drapele tricolore şi afişează un banner pe care scrie ”Libertate”.

Câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe punccte ale Capitalei - în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Co-preşedintele AUR George Simion a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii. Oamenii strigă „Libertate!” şi „Jos Guvernul!”.

Efective de jandarmi sunt prezente în cele trei puncte în care protestatarii s-au adunat, a declarat la Digi24 Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

Enache a adăugat că mai este aprobat un al patrulea punct pentru manifestații, în zona Palatului Cotroceni, la statuia Leul.

Protest în București, în Piața Victoriei

 

"Sâmbătă 10 aprilie începem în jurul orei 15 protestul nostru pentru Libertate, copii și părinți, bucureșteni și români din provincie deopotriva, la Universitate, ca de obicei, și plecam in mars catre Cotroceni, au anunțat organizatorii protestului.

Oamenii vor ieși în stare cerând anularea stării de alertă, ridicarea tuturor restricțiilor și a obligativității purtării măștii de protecție. 

În Piața Victoriei sunt câteva sute de persoane. Lor li se vor alătura protestatari sosiţi din ţară cu autocarele şi care vin din zona Bucur Obor, în marş, către centrul Capitalei.

”Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion, postând o imagine din Piaţa Universităţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel