PROTEST acasă la Dragnea. Succesul lui Kovesi a scos oamenii în STRADĂ în Teleorman. VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Premieră în Turnu Măgurele, orașul unde a început ascensiunea lui Liviu Dragnea. Aproximativ 50 de oameni au ieșit în stradă și au strigat lozinci anti-PSD, chiar în ziua în care Laura Codruța Kovesi a câștigat votul în comisia LIBE.

După succesul înregistrat de Laura Codruța Kovesi în Comisia LIBE, câteva zeci de oameni au protestat, miercuri seară, în localitatea teleormăneană Turnu Măgurele, faţă de PSD şi de Liviu Dragnea.

Protestul a început la ora 18.00, în faţa Hotelului Turris.

Lozincile "PSD, ciuma roşie", "Cu hoţii la puşcărie", "Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta" s-au auzit pentru prima dată, anul acesta, pe străzile din Turnu Măgurele.

Potrivit publicaţiei Liber în Teleorman, circa 50 de oameni s-au adunat în faţa Hotelului Turris din Turnu Măgurele, "simbol al puterii economice a familiei Dragnea".

"Curajul primilor 50 de teleormăneni care protestează anul acesta în judeţul lor este extraordinar de mare, pentru că autorităţile din Turnu deja reacţionează la ceea ce se întâmplă şi încearcă să-i determine pe protestatari să se oprească. Dar ei nu o fac. Celor 50 li se mai alătură pe drum şi alţii", relatează publicația citată.

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel